Fybromyalgie en de therapeutische werking van infrarood

Stijfheid, spierpijn en andere symptomen bestrijdt u met de infrarood deken!

Als u fibromyalgie patiënt bent of een andere reumatische aandoening hebt, dan zijn spierpijn en stijfheid dagelijks terugkerende symptomen. En dat kan veel van u eisen. Gelukkig is daar ook een oplossing voor. De therapeutische werking van infrarood is namelijk ideaal bij pijnbestrijding ten gevolge van fibromyalgie. Hierdoor wordt de spierwerking bevorderd, raakt u ontspannen en ontstaat er een algehele, positieve uitwerking op uw lichaam. Wilt u meer lezen over de therapeutische werking van infrarood in relatie tot fibromyalgie? Bekijk dan dit wetenschappelijk artikel.

Zo ontstaat er een therapeutische werking bij fibromyalgie

Dankzij de therapeutische werking van infrarood is het gebruik van de infrarood deken een waardevolle aanvulling op het behandelen van fibromyalgie. De warmte dringt diep in het lichaam door vanwege de lokale werking van infrarood. Dit heeft een positieve uitwerking op gewricht- en spierpijn. Daarnaast gaan er van infrarood tal van andere effecten uit zoals:
• Het verbranden van vet;
• Het afvoeren van afvalstoffen;
• Het herstellen van lichaamscellen;
• Het bevorderen van de nier- en huidfunctie;
• Het ondersteunen van het immuunsysteem.

Daarom koopt u bij infrarood.be!

In de eerste plaats beschikken onze specialisten over gedegen kennis van infrarood in relatie tot pijnbestrijding bij fibromyalgie en reumatische aandoeningen. Wij leveren tevens kwaliteitsproducten met één jaar garantie, garanderen een snelle levertijd van 2-3 werkdagen (mits op voorraad) en verzenden via PostNL. Betalen doet u natuurlijk via het vertrouwde PostNL. Voor meer informatie over de infrarood deken of onze dienstverlening kunt u bellen met +31 (0)411-622393 of mailen naar info@infrarooddeken.be!

Reacties zijn gesloten.