Effectieve pijnbestrijding bij fybromyalgie door infrarood deken

Infrarood heeft een heilzame werking bij reuma en aanverwante aandoeningen!

Vermoeidheid, spierpijn en stijfheid zijn symptomen waar u waarschijnlijk mee kampt als u fibromyalgie heeft. Gelukkig bestaat er ook een remedie voor deze vervelende symptomen. Door de heilzame werking bij reumatische aandoeningen is de infrarood deken een uitstekend hulpmiddel bij het bestrijden van pijn als gevolg van fibromyalgie. De infrarood deken bevordert namelijk de spierwerking, helpt u te ontspannen en biedt een positieve uitwerking op heel het lichaam. Wilt u meer weten over pijnbestrijding bij fibromyalgie en aanverwante aandoeningen? Lees dan dit wetenschappelijke artikel.

Pijnbestrijding met de infrarood deken

Spier- en gewrichtspijn zijn veel voorkomende gevolgen bij patiënten met fibromyalgie of een andere reumatische aandoening. Door de lokale werking van infrarood werkt de deken lokaal en dringt de stralingswarmte tot diep in het lichaam door en ontstaat er een uiterst effectieve bestrijding van de pijn. De infrarood deken zorgt tevens voor:
• Het bevorderen van de huid- en nierfunctie;
• Het stimuleren van vetverbranding en de afvoer van afvalstoffen;
• Ondersteuning van het immuunsysteem en het herstel van lichaamscellen.

Waarom kiest u voor infrarooddeken.be?

Niet in de laatste plaats kiest u voor infrarooddeken.be wegens onze ruime mate van kennis over en ervaring met infrarood, pijnbestrijding bij fibromyalgie en andere reumatische aandoeningen. U bent tevens verzekerd van hoogwaardige producten met één jaar garantie, een levertijd van slechts 2-3 werkdagen (mits op voorraad) en een professionele levering door PostNL. Bovendien bieden we veilig betalen via Mister Cash. Wilt u meer weten over de producten die we bieden? Bel dan met +31 (0)411-622393 of stuur een bericht naar info@infrarooddeken.be!

Reacties zijn gesloten.