Een infrarood deken voor stoelen mag in geen enkele massagesalon of schoonheidssalon ontbreken

Het lichaam ontspant volledig door de werking van infrarood!

Wist u dat de infrarood deken voor stoelen een ontspannende en weldadige invloed op het gehele lichaam heeft? Hiermee is het een zeer geschikte aanvulling op de behandelingen in uw massagesalon of schoonheidssalon. Gedurende de behandeling blijft uw klant namelijk niet alleen lekker warm, het zorgt ook voor volledige ontspanning van de spieren en gewrichten. Voor meer achtergrondinformatie over de heilzame werking van de infrarood deken voor een stoel kunt u het volgende artikel lezen.

Een infrarood deken in uw stoel zorgt voor volledige ontspanning

Een ontspannen lichaam krijgen door de werking van de infrarood deken voor stoelen werkt als volgt. De stralingswarmte dringt tot diep in het lichaam door. En dankzij de lokale werking worden alle pijnlijke spieren en gewrichten verzacht, waardoor uw klant volledig kan ontspannen. Ideaal voor elke behandelstoel en massagetafel. Bovendien kunnen met de zogeheten controllerbox zowel de gebruiksduur als de temperatuur eenvoudig worden ingesteld. En behandelt u aan huis? U kunt de deken overal mee naartoe nemen.

Zo beoordelen anderen ons

Bent u ook zo benieuwd naar de gebruikerservaringen van onze klanten? Lees dan eens de reviews op onze website. Niet in de laatste plaats worden we geroemd om de kwaliteit van onze producten en onze vriendelijke service. Direct bestellen doet u snel en eenvoudig op infrarood.be. We verzenden binnen slechts 2-3 werkdagen (mits voorradig), bieden veilig betalen via Mister Cash en geven één jaar garantie op alle producten. Wilt u meer weten? Stel al uw vragen, opmerkingen en suggesties dan via +31 (0)411-622393 of info@infrarooddeken.be!

Reacties zijn gesloten.