De ziekte van Bechterew en de therapeutische werking van infrarood

Een aanzienlijke afname van pijn en stijfheid dankzij infrarood!

Kampt u met de ziekte van Bechterew of een aanverwante aandoening? Dan hebt u in alle waarschijnlijk te maken met stijve en pijnlijke spieren en gewrichten. Wist u dat het gebruik van een infrarood deken een waardevolle aanvulling op de behandeling van reumatische aandoeningen is? Infrarood zorgt voor een betere spierwerking, ontspanning van uw lichaam en verlichting van pijn. Voor meer informatie over de therapeutische werking van infrarood kunt u dit wetenschappelijke artikel lezen.

De vele therapeutische effecten van infrarood

De therapeutische werking van infrarood ontstaat door de lokale werking op het lichaam. De stralingswarmte van een infrarood deken dringt tot diep in het lichaam door waardoor er een aanzienlijke verlichting van uw gewrichten en spieren optreedt. Daarnaast kent de deken tal van andere effecten zoals het verbranden van vet, het ondersteunen van uw immuunsysteem, het bevorderen van de nier- en huidfunctie, het afvoeren van afvalstoffen en het herstel van lichaamscellen.

Uw kwaliteitsproduct veilig betaald en snel in huis!

Indien u kiest voor een bestelling in onze webshop, dan kunt u van een aantal garanties genieten: Namelijk kwalitatief hoogstaande producten met één jaar garantie, een vertrouwde betaalomgeving via Mister Cash en een levering van uw infrarood deken binnen slechts 2-3 werkdagen (mits op voorraad). Onze klanten zijn in elk geval razend enthousiast. Daar kunt u meer over lezen bij de gebruikerservaringen. Eventuele vragen, opmerkingen of suggesties vernemen we graag via +31 (0)411-622393 of info@infrarooddeken.be!

Reacties zijn gesloten.